Skating & Dance Academy
Danil Yefimtsev

Danil kommer ursprungligen från Odessa, Ukraina där han har tävlat på landslagsnivå. Efter sin aktiva karriär turnerade Danil med de professionella is-showerna, bl.annat med den världsberömda Holiday on Ice och Bolshoy on Ice. Danil har högsta akademiska tränareutbildning från sitt hemland och har arbetat som tränare i Ukraina, Dubai och på Island. Under hösten ska Danil går svensk tränareutbildning steg 3A. Han är dessutom utbildad yoga instruktör.

Danil Yefimtsev

Olga Borova
Olga Borova är professionell danslärare och koreograf med 15år erfarenhet. Deltagare i projektet "Stjärnor å is" 2005.
Minna Kujanpää
Minna Kujanpää, är 21 år, började på konståkning när jag var 5 år och har sedan dess tränat och tävlat för Mörrums konståkningsklubb. Jag är upplärd av Susanne Olsson (Årets Tränare). Flyttade nyligen upp till Stockholm för att plugga Organisationsledarlinjen inom idrott på Bosön och ska snart även få gå 3A (tränarutbildning).
Monika Schedvins

Monika-Inge Georgia Schedvins är 24 år gammal och har arbetat som tränare i klubben med åkare på alla nivåer sedan klubben startades. Monika har SKF:s steg 1B tränare utbildning och som åkare har tester Basic 4 och Fri 4.

Monika började konståkning vid femårs ålder tillsammans med sin pappa Gennady Zenkovich som tränare. Monika började sin tävlingskarriär i Sunne 2002 och efter flytten till Grekland tävlade för Grekiska Junior Landslaget fram till 2008.

År 2009 bestämde hon att återvända till Sverige och tävla i A-serie i Senior Damer A klassen.

Sofie Gyhlenius
Sofie ör 17 år gammal och pluggar SAM/musik på Rudbecks gymnasium i Sollentuna. Sofie har tränat konståkning sen hon var 7 år med slutade vid 16års ålder.  Sofie är en social och glad tjej som gillar mysik och träning väldigt mycket. Sofie har SKF:s grund utbildning och arbetade som tränare för skridskoskole- och speed grupper sedan föreningen grundades.
Kevin Jasko
Kevin är 17 år gammal och arbetat som tränare sedan 2013. Kevin har tränareutbildning steg 2A och domareutbildning grund.
Kevins mål är att träningen ska vara personcentrerad och att alla ska ha kul.
Ellinor Thulin
Ellinor Nilsson Thulin är 17 år gammal. Hon har åkt konståkning i 11 år - både singel och synkro. För två år sedan slutade Ellinor med singel för att satsa fullt på synkron i ett juniorlag. Sedan 2014 har Ellinor arbetat som tränare i Skating&Dance Academy med grupper på olika nivåer och Ellinor har SKF:s tränareutbildning steg 1A.
Angelina Olsson
Angelina är 16 år gammal och pluggar sambeteende i Solna gymnasium. Angelina har åkt konståkning sen hon var 6 år och har både tävlat i singel och synkroniserad konståkning med ungdomslaget GoldSkate och juniorlaget Moonlights. Angelina har SKF:s grund utbildning och även steg 1 utbildning och arbetar som tränare för skridskoskola. Detta blir även Angelinas tredje år som tränare.
Engla Källgren

Josefin Thulin

Stort tack till Bernt Johansson
för fina bilder och ekonomiska bidrag!
Din annons här? Kontakta info@skateacademy.se