Skating & Dance Academy
Välkommen till Skating & Dance Academy!
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här! Medlemskap »
Aktuella kurser bokas via "Anmälan VT2018"
Vårshow 2018
2018-02-19 12:49
Skridskoskolans vårtemin period1 avslutas på söndag den 18 mars med uppvisningar av alla åkare från små nybörjare till tävlingsåkare.
Isdisco för alla vänner och familjer direkt efter showen, ta med skridskor och hjälm.
För de som vill fortsätta med skridskoskolan/konståkning under våren finns det möjlighet att träna under april-maj och juni läger, anmälan till vårteminens period 2 via bokningssidan, välkomna!

Sportlov 2018
2018-01-30 13:04
Under sportlovsvecka 26/3-2/3 ordnar vi läger på dagtid i Solna ishall 3. Passa på att utveckla din skridskoåkning under skollovet, anmälan till sportlovsträning via bokningssida, "Anmälan VT 2018, Sportlovet"

Lördagar 24/2 och 3/3 bjuder vi alla barn, ungdomar och familjer till Isdisco i Solnas ishall 2. Varmt välkomna!

Nästa skridskoskole omgång startar i april!
Vårtermin 2018
2017-12-06 19:42
Under Jul- och Nyår ordnar vi läger i Solnas nya ishall. Lägrena vänder sig till åkare i alla ådrar (från 2år till 99år) från nybörjare till elit.
Vårterminen startar den 7 januari och vi kommer träna i Solnas ishallar på måndagar, tisdagar, torsdagar, lördagar, fredagar och söndagar. Skridskoskola, konståkning och dans/balett. Grupper för barn, ungdomar och vuxna. Pojkar och flickor. Hobby och tävling. Välkomna med anmälan via bokningssida.
Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..

Stort tack till Bernt Johansson
för fina bilder och ekonomiska bidrag!
Beställ dina klubbkläder via Kskate hemsida
Hos Basset Blades köper och slippar du skridskor
Din annons här? Kontakta info@skateacademy.se