Skating & Dance Academy
Solnas Sommar läger 2018!
Ett konståkningsläger i Solna med fokus på kvalité!

Föreningen Skating&Dance Academy önskar er för femte året i rad hjärtligt välkomna att träna med oss.

Lägret vänder sig till konståkare i alla åldrar från nybörjare till internationell elit.
Vuxen grupper om minst tre på samma nivå anmäler.
Vi erbjuder 4 perioder toppträning i Solnas nya fina ishall.

Det är med stor glädje som vi kan presentera erfarna och meriterade tränare Marina Kudryavtseva, Danil Yefimtsev, Vera Pokrovskaya, Tatiana Loginova, Vyachek Chiliy, Helena Grundberg/Chiliy, Roman Gazave mfl som tränare på vårt läger.

På schemat står det steg-bågåkning, teknikträning, programåkning samt privata lektioner/koreografi.

Test på onsdag den 20 juni, i slutet på lägerperiod 3.

Länk till anmälan
OBS! Kolla med din försäkring före du bokar våra läger. Avgifter återbetalas inte pga sjukdom eller skada.
Frågor och önskemål till info@skateacademy.se
Varmt välkomna!
Tränare på Solna Skating Camps 2018
  • Marina Kudryavtseva (endast period 1)
Marina är känd som en världens bästa teknik tränare. Som åkare har Marina tagit många guld som i Sovjetiska och internationella mästerskap. Från 1974 har Marina tillsammans med sin man Victor Kudryavtsev arbetat som tränare och har fått fram flera generationer av framstående konståkare som tog pallplatser på stora mästerskap bl.annat Igor Pashkevish, Sergey Dudakov, Danil Gleykhengauz, Elena Sokolova, Julia Soldatova, Ivan Rigini, Alexandr Uspenskij och många flera.
  • Danil Yefimtsev (alla perioder)
Danil arbetar som huvudtränare i EkeröKK och föreningen Skating&Dance Academy. Danil kommer ursprungligen från Ukraina där han har tävlat på landslagsnivå. Efter sin aktiva karriär turnerade Daniil med de professionella is-showerna, bl.annat med den världsberömda Holiday on Ice och Bolshoy on Ice. Danil har högsta akademiska tränareutbildning från sitt hemland och har arbetat som tränare i Ukraina, Dubai och på Island. Danil har svensk steg 3A tränareutbildning om domareutbildning. Han är dessutom utbildad yoga instruktör.
  • Tatiana Loginova (endast period 1)
Tatiana är utbildad vid pedagogiska universitetet i S:t Petersburg och har arbetat 30år som tränare i Ryssland med landslagsåkare på junior- och senior nivå. De senaste 20år har Tatiana bott och arbetat som tränare i Sverige. Tatiana har haft åkare uttagna till Ungdomslyftet och ISU projektet. Hon är känd som väldigt duktig hoppteknik tränare. Tatiana arbetar i Tyresö konståkningsförening.
  • Vyachek Chiliy (period 2 och 3)
Vyacheslav är huvudtränare i Vallentuna konståkningsklubb. Han har tävlat för det Ukrainska landslaget under många år och har bland annat varit USSR-mästare bland yngre ungdom. Han har som åkare representerat Ukraina på både på JVM och EM. Vyachek har tränarutbildning ifrån Ukrainas Nationella Universitet för fysisk hälsa och sport och har även Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.
  • Helena Grundberg/Chiliy (period 2 och 3)
Helena är Viggbyholms huvudtränare. Helenas meritlista är lång. Hon är flerfaldigt svensk mästarinna och har representerat Sverige både på EM, VM och OS o. Hon är en mycket engagerad och målmedveten tränare och vet vad som krävs för att komma långt inom sporten. Hon ger barn och ungdomar möjlighet att förverkliga sina konståkningsdrömmar! Helena har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 4B.
  • Katja Talviharju (period 2 och 3)
Katja är en systematisk och noggrann tränare som själv åkt konståkning i 12 år och har erfarenhet som tränare under de senaste 12 åren som grupptränare och ansvarig för skridskoskolan. Katja har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 3A och mycket god erfarenhet med barn, hon är utbildad barnskötare och har arbetat både i förskolan och skola.
  • Vera Pokrovskaya (period 3 och 4)
Vera är huvudtränare i konståkningsklubben Sundbyberg. Vera har 5-årig internationell tränarutbildning vid ryska Idrottsakademin i S:t Petersburg, vilken är den högsta nivån i Ryssland. Även utbildad i fysiologi och psykologi. Vera över 30 års erfarenhet som tränare och har tränat såväl elit- som landslagsåkare.Hon har bland annat tagit fram en nordisk juniormästare, en bronsmedaljör på SM och deltagare i Universiaden 2011. Vera har utsetts till årets ledare i Västmanland och belönats med Hans Linds stipendium för att ha lyckats få flest egna åkare att bli uttagna att tävla på SM. Om man beskriver Vera med tre ord är hon: Noggrann, Hängiven och Karismatisk!
  • Romain Gazave (period 4)
Romain är en flitigt anlitat och internationellt eftertraktad tränare och koreograf från Frankrike. Romain kan bokas för privata lektioner och koreografi (program finslip och nya program)
  • Pia Pettersson (period 4, ta endast sina åkare)
Tränare med egna åkare är välkomna att kontakta info@skateacademy.se

Stort tack till Bernt Johansson
för fina bilder och ekonomiska bidrag!
Beställ dina klubbkläder via Kskate hemsida
Hos Basset Blades köper och slipar du skridskor
Din annons här? Kontakta info@skateacademy.se